Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Quinoa og kikerter Jalfrezi:

  • Grønnsaker, blandede, lettkokte og i terninger 0.8 kg
  • Hvitløksfedd 4.0 stk
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 50.0 g
  • Knorr Jalfrezi Paste 200.0 g
  • Quinoa 0.6 kg
  • Vann 5.0 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.1 cl
  • kikerter 300.0 g
  • Brunt sukker 20.0 g
  • Salt og pepper 10.0 g
  • Lime 4.0 stk
  • Koriander, frisk 12.0 g
  1. Quinoa og kikerter Jalfrezi:

    1. Skjær alle grønnsakene i terninger og stek dem i flytende margarini en kjele i ca. 5-10 minutter.
    2. Hakk hvitløken og legg i gryten. Tilsett ingefær og jalfrezi-paste, la det steke i noen minutter.
    3. Tilsett quinoa, grønnsaksbuljong, vann, kikerter, Tomatino og brun farin. Rør rundt og la det koke opp. La retten putre på lav varme i ca. 20-30 minutter.
    4. Smak til med salt, pepper og Roast Umami og evt. Mer jalfrezi-paste.
    5. Strø over koriander og server med lime og nanbrød.