Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gryte

  • Vann 1.4 l
  • Knorr Grønnsaksbuljong 1,5kg 13.0 g
  • Eplejuice 0.4 dl
  • Kyllingpølser 800.0 g
  • Pastinakk 272.0 g
  • Purreløk 80.0 g
  • Eple(r) 160.0 g
  • Bladpersille 20.0 g
  • Potet 2.0 kg
  1. Gryte

    1. Rør ut saus-tørrvarene i vannet og kok opp. OBS! Sausen skal være tynn. Smaksett med grønnsaksbuljong og eplejuice av konsentrat.
    2. Tilsett kyllingpølser, pastinakk og purreløk. La gryten "#¤"# til pastinakken fortsatt har tyggemotstand.
    3. Tilsett eplebiter og persille rett før servering.
    4. Servér med kokte poteter.