Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Rotgrønnsaker:

  • Poteter, skrelt 300.0 g
  • Gulrot, skrelt 300.0 g
  • Artisjokk 300.0 g
  • Persillerøtter 300.0 g
  • Gulbete 300.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 0.7 dl
  • Timian, fersk 5.0 g
  • Rosmarin, fersk 5.0 g

Til servering:

  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 0.3 dl
  1. Rotgrønnsaker:

    1. Ta av skallet eller vask de med tynt skall nøye.
    2. Del rotgrønnsakene i biter og bland med citrus vinaigrette, halvparten av urtene, salt og svartpepper i en ildfast form.
    3. Stek i ovnen på 225 °C til rotgrønnsakene er ferdige, ca. 20 minutter.
  2. Til servering:

    1. Juster smaken med salt,krydderurter og ekstra citrus vinaigrette.