Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Ovnsbakt fisk:

  • Blomkålbuketter 1.0 kg
  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 0.2 dl
  • Erter, frosne 0.5 kg
  • Vann 1.2 l
  • Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L 3.0 dl
  • Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L 20.0 g
  • Knorr Professional Estragon Puré 750g 3.0 g
  • MAILLE Hvitvinseddik 0,25 Lx 12 fl 0.1 dl
  • Parmesanost, revet 50.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Frøblanding (solsikke, gresskar og melon) 50.0 g
  • Rapsolje 0.1 dl
  • Hvit fiskefilet (fra torsk, kolje eller lysing) 1.2 kg
  1. Ovnsbakt fisk:

    1. Kok opp vannet, grønnsaksbuljong og fløte. Bland ut med maisstivelse utblandet med vann. Smak til med estragonpuré, hvitvinseddik, parmesan og salt. La sausen småkoke i 5 minutter.
    2. Bland blomkål med margarin i en GN-form og stek på 175 grader i ca. 15 minutter til blomkålen er mør og fått farge. Bland blomkål med erter.
    3. Rist frøene i oljen, enten i ovn eller i pannen. Smak til med salt.
    4. Krydre fisken og damp den til kjernetemperaturen holder 49 grader. Varm sausen og hell den over fisken.
    5. Server sammen med varme grønnsaker og ristet frøblanding.