Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Løk Bhaji:

  • Rødløk 200.0 g
  • Rød chili 20.0 g
  • Koriander, fersk, hakket 40.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 5.0 g
  • Knorr Tikka Masala Paste 50.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Vann
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.1 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.1 dl
  • Kikertmel 1.3 dl
  • Bakepulver 5.0 g
  1. Løk Bhaji:

    1. Skjær løken i tynne skiver, hakk chili og koriander og tilsett ingefær.
    2. Bland kikertmel og krydder, og tilsett vann til blandingen er som en pannekakerøre og binder løken sammen.
    3. Rør inn resten av ingrediensene og bland godt.
    4. Lag «kjøttboller» av blandingen og stek de i margarin til de er gylne og sprø.
  2. Tips!

    Server med raita med agurk, tomat, mango og mynte samt mynteyoghurt.