Løk Bhaji
En fantastisk klassiker fra det indiske kjøkkenet, sprø med enorm smak. Løk Bhaji er bare en mulighet, bruk gjerne gulrøtter eller andre grønnsaker sammen.

Ingredienser
Løk Bhaji:
-
Rødløk 200 g
-
Rød chili 20 g
-
Koriander, fersk, hakket 40 g
-
Salt 3 g
-
Vann
-
Kikertmel 1.3 dl
-
Bakepulver 5 g
Fremgangsmåte
-
Løk Bhaji:
- Skjær løken i tynne skiver, hakk chili og koriander og tilsett ingefær.
- Bland kikertmel og krydder, og tilsett vann til blandingen er som en pannekakerøre og binder løken sammen.
- Rør inn resten av ingrediensene og bland godt.
- Lag «kjøttboller» av blandingen og stek de i margarin til de er gylne og sprø.
-
Tips!
Server med raita med agurk, tomat, mango og mynte samt mynteyoghurt.