1. Kjøttboller:

    1. Kok opp vann og tilsett knust bokhvete, slå av varmen og la grynene svelle i 20 minutter.
    2. Bland lammekjøttdeig, bokhvete, sitronskall, mynte, hvitløkspasta og løkfond sammen til en jevn kjøttdeig. Smak til med salt. Rull små kjøttboller av deigen (som en femkroning) og legg dem i en smurt form. Stek kjøttbollene i ovnen på ved 190 grader i 15 minutter.
    3. Alternativt kan du dekke kjøttbollene med Korma-saus (uten å forsteke bollene i ovnen), og steke dem ferdig i ovnen ved 175 grader i 20 minutter. Fyll på med vann om nødvendig.
  2. Kormasausen:

    1. Fres Korma paste i flytende margarin.
    2. Tilsett hakket ingefær, Tomatino, kyllingsjy, vann, kokosmelk og kanelstang.
    3. La sausen småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
  3. Ved servering:

    1. Lammekjøttbollene serveres i kormasaus, gjerne sammen med frisk koriander, dampet ris og eventuelt en agurksalat.
+