Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kyllingkjøttboller med thai panang-saus

  • Kyllingkjøttdeig 1.0 kg
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 45.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 20.0 g
  • Red Curry paste 10.0 g
  • Sitronskall, revet 15.0 g
  • Egg 1.0 stk
  • Brunt sukker 4.0 g
  • Løkpulver 2.0 g
  • Salt 8.0 g
  • Hvit pepper, malt 1.0 g
  • gul løk, hakket 200.0 g
  • Vann 8.0 dl
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 15.0 ml
  • Kokosmelk 1.0 l
  • 2 stilker sitrongress, splittet på langs
  • Sukker 4.0 g
  • Asiatisk fiskasaus 15.0 g
  • Limeblader 4.0 stk
  • Rød currypasta 4.0 g
  • Lime, saft 10.0 ml
  1. Kyllingkjøttboller med thai panang-saus

    1. Kyllingkjøttboller: bland kjøttdeigen med krydderpureer og krydderpasta, sitronskall, egg, sukker, løkpulver, salt og pepper. Rull boller av farsen.
    2. Fres løken i margarin. Tilsett hvitløk- og ingefærpuré og fres videre noen minutter.
    3. Tilsett vann, fond, kokosmelk, sitrongress, sukker, fiskesaus, limeblader, currypasta og limesaft.
    4. Kok opp og la småputre i ca. 10 minutter. Sil sausen.
    5. Kok opp sausen, legg kyllingkjøttbollene nedi og la dem småputre i panang-sausen til de er gjennomkokt.