Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Blomkål:

  • Blomkål 0.8 kg
  • Yoghurt, naturell 5.0 dl
  • Tandoori paste 20.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 5.0 g

Salat:

  • Nan brød 200.0 g
  • Blomkål 0.5 kg
  • Koriander, fersk, hakket 30.0 g
  • Mynte, fersk 15.0 g
  • Linser, røde 300.0 g
  • Løk, gul 100.0 g
  • Eple(r) 200.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 0.5 dl

Agurkyoghurt:

  • Yoghurt, tyrkisk 4.0 dl
  • Agurk 150.0 g
  • Eddik av eplecider 0.2 dl
  • Mynte, fersk 6.0 g
  • Salt 5.0 g
  1. Blomkål:

    1. Stek hel blomkål med olje og salt i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter.
    2. Bland yoghurt, tandoori og røkt chilipuré og pensle på den stekte blomkålen.
  2. Salat:

    1. Strimle nanbrødet og rist det til sprø krutonger i ovnen.
    2. Kok linser i henhold til forpakning. Riv blomkålen med et grovt rivjern.
    3. Hakk koriander, mynte, løk og eple. Bland alt med vinaigrette.
  3. Agurkyoghurt:

    1. Skjær agurken i terninger og hakk mynten.
    2. Bland med yoghurt og smak til med eplesidereddik og salt.