+

Blomkål:

Salat:

Agurkyoghurt:

  • Yoghurt, tyrkisk 4 dl
  • Agurk 150 g
  • Eddik av eplecider 0.2 dl
  • Mynte, fersk 6 g
  • Salt 5 g
  1. Blomkål:

    1. Stek hel blomkål med olje og salt i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter.
    2. Bland yoghurt, tandoori og røkt chilipuré og pensle på den stekte blomkålen.

  2. Salat:

    1. Strimle nanbrødet og rist det til sprø krutonger i ovnen.
    2. Kok linser i henhold til forpakning. Riv blomkålen med et grovt rivjern.
    3. Hakk koriander, mynte, løk og eple. Bland alt med vinaigrette.
  3. Agurkyoghurt:

    1. Skjær agurken i terninger og hakk mynten.
    2. Bland med yoghurt og smak til med eplesidereddik og salt.

+