Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

 

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos Unilever mener vi at det er våre medarbeideres lidenskap for å vinne som er vår styrke og det som driver oss mot suksess. Vi tilbyr en kultur som er åpen, innovativ og ytelsesdrevet. Se vår video nederst fra våre kollegaer rundt om i verden for å få en liten smak av hvordan det er å jobbe med oss!

Her finner du ledige stillinger på nåværende tidspunkt, men du kan også sende oss en åpen søknad dersom du ønsker det til post.norway@unilever.com.

Ledig stilling:

FAGKONSULENT/SELGER MED KOKKEFAGLIG BAKGRUNN

Område: Oslo og Akershus

 

SØKNADSFRIST: 23.JUNI 2018 (Rekrutteringen skjer fortløpende og ansettelse kan skje før søknadsfristen)

 

Vi søker deg som er kokk og som ønsker nye utfordringer innen salg og rådgivning til dine kollegaer i serveringsbransjen.

Er du kokk i dag og brenner for kokkefaget så vil vi ha deg som kollega. Vi søker en nysgjerrig, kreativ og engasjert fagkonsulent som liker et høyt tempo og som jobber bra under press. En som spør, lytter og forstår kundens utfordringer, og som kan bidra med inspirasjon og gode løsninger for den profesjonelle restauranten i storbyen, den store kantinekjeden og til det store regionale sykehuset. Du bidrar i teamet og er positivt innstilt til å både gi og motta hjelp fra dine kolleger. Sammen er vi sterkere – og sammen har vi det enda litt mer moro!


Frihet og profesjonell sparring:

Din portefølje spenner over hotell-, restaurant-, og kantineindustien i privat og offentlig sektor. I løpet av en arbeidsdag besøker du kunder i tillegg til at du organiserer temadager, deltar på messer og arrangementer. Før hvert møte kartlegger du både kunden og dens behov, preferanser og individuelle utfordringer og forbereder de riktige spørsmålene. Du samarbeider tett med KAM, som er i kontakt med Unilevers grossister og samarbeidspartnere sentralt.

Arbeidsoppgaver:

• Rådgiver for våre kunder og bidra proaktivt innen klimasmart mat, kjøkkenøkonomi, meny- og oppskriftstilpasning, og bærekraft generelt som er relevant for kundens behov. 
• Salg av UFS produkter og løsninger med resultatansvar for eget distrikt.

Ferdigheter/Erfaring:

• Analysere kunders potensiale og lage en tiltaksplan på kundenivå for å sikre salgsmålet.
• Kunne håndtere de verktøy som trengs for å analysere din portefølje – Excel og Arawin primært. 
• Utdannet kokk eller nyere praktisk erfaring fra det profesjonelle kjøkkenet. 
• Kunnskap om grunnleggende kjøkkenøkonomi. 
• Engelskkunnskaper; skriftlig og muntlig.
• Bosted: Oslo/Akershus.
• Sertifikat klasse B.

Vi tilbyr:

• En spennende stilling i et fleksibelt, hyggelig og meget uformelt arbeidsmiljø.
• Gode utviklingsmuligheter i et internasjonalt firma.
• Firmabil.
• Pensjonsforsikring.
• Bidrag til sportsaktiviteter på fritiden.

Søknad:

Send din søknad og CV til Jonna.ragnhildstveit@unilever.com senest 23. juni 2019. Rekrutteringen skjer fortløpende og ansettelse kan skje før søknadsfristen. Dersom du har spørsmål til stillingen eller søknadsprosessen, vennligst kontakt Jonna Ragnhildstveit på 95 28 00 44.

 

 

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Hvordan er det å jobbe for oss?

01:43