Menu

Vi har kanskje ikke nådd de samme engasjerte standardene som amerikanerne ennå når det gjelder valentinsdagen, men vi kan trygt si at dagen har tatt Norden med storm og har kommet for å bli! Så det er på tide å omfavne din indre romantiker og spre litt kjærlighet i restauranten din eller over skolens kafeteria i år 14. februar. Det er like morsomt som det er enkelt, og gjester i alle aldre vil elske det!

 

Finn frem pepperkakeformene dine – de hjerteformede, selvfølgelig – og gjør alt rundt deg romantisk! Nesten alt kan lages i hjerteform og serveres med kjærlighet. Prøv å lage søte små fruktspyd til drinker eller fat, eller server hele hovedretten i hjerteform. Kun fantasien setter grenser!

 

Ta i bruk det røde blekket i skriveren og bli kreativ med disse utskriftsvennlige Valentine's DIY-ene fylt med kjærlighet. En enkel måte å tilføye litt verdsatt romantikk til pynten din. 

Serviettring

Serviettring

En enkel og morsom måte å sette prikken over i´en for din borddekning.

Last ned malen her
Menymal

Menymal

Vil du gå bort fra din ordinære menymal for en dag/kveld, men har ikke tid, lyst eller ork til å lage en ny? Slapp av, vi har gjort jobben for deg.

Last ned menymaler her

 

En annen søt måte å servere litt kjærlighet på, er med disse Cupid-inspirerte tomatpilene. Det kan nesten ikke bli enklere: Skjær noen cherrytomater diagonalt over enden. Sett deretter to tomater på en tannpirker og la dem møtes ved skjærepunktet slik at de danner et hjerte! En liten ostebit eller lignende setter prikken over i-en og danner kontrollfjæren i enden av pilen.

 

Leter du etter noe mer voluminøst for å skape den rette atmosfæren i restauranten din, er heliumfylte ballonger en sikker vinner hver eneste gang. Ballonger i kjærlighetens farge, litt snor og noen tunge vekter for å holde dem nede, gir helt sikkert gevinst!

Dette er bare noen få ideer til å komme i gang. Ivrig på mer? Vi anbefaler å søke inspirasjon på Instagram, Pinterest eller andre visuelle medier som alle er fulle av gode forslag til de som virkelig legger sjelen sin i feiringen! 

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny