En kopp te er så mye mer enn bare en kopp te, den får gjestene å slappe av, kvikne til, kjenne seg balanserte og oppfrisket avhengig av når og hvordan den serveres. På samme måte bidrar ditt utvalg av sortiment til hvilken følelse du vil forsterke hos dine gjester, og hva som passer sammen med stilen du har i din virksomhet samt om du har en buffet eller bordservering.

 

Vår teportefølje er laget for å møte ulike kunders og situasjoners behov, enten du ønsker å formidle følelsen av luksus og "litt ekstra", skape en avslappet følelse eller ønsker å oppfattes som trendy og bevisst. Uansett hvilken tilnærming du ønsker og hvilken målgruppe du retter deg mot, kan du være sikker på at hver kopp Lipton alltid smaker som den bør fra verdens største televerandør.

Kjølende iste er en perfekt alkoholfri og festlig forfriskning som også har en høy trendfaktor og gode marginer for deg som næringsdrivende. 

Løste gir vanligvis litt mer luksuriøs følelse, spesielt hvis du serverer gjestene direkte ved bordet. I vårt sortiment finner du alt fra klassikere som Earl Grey, til søte bærsmaker og lette og friske Green Tea Citrus.

Earl Grey har blitt drukket i nesten to århundrer, noe som ikke er veldig rart med tanke på dens fylde og behagelige smak av bergamot. Hos Lipton finner alle sin favoritt selv om det er Rich Earl Grey, Rich Earl Grey Sitron eller Russian Earl Grey som står høyest i kurs. 

Flere av våre teer kommer i pyramideposer. Den tesillignende pyramideposen gjør at de store, deilige tebladene virkelig kommer til sin rett. Vannet strømmer lettere gjennom posen og gjestene får en fantastisk kopp te.

Med Lipton Feel Good Selection blir det enklere for dine gjester å finne akkurat den tesorten som matcher deres behov i øyeblikket.

Hvordan vil du presentere teen? Lipton tilbyr flere ulike eksponeringsmuligheter. Alt fra enklere bokser til mer avanserte displayløsninger. I forbindelse med at Lipton Feel Good Selection fikk ny design, ble også forpakningen endret. Har du spørsmål om hva det betyr for dine displayløsninger? Klikk her eller spør din selger!

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny