Klassiker i ny fresh forpakning

Kjenner du ikke igjen vårt klassiske sortiment? Ta det med ro, det er bare snakk om en etterlengtet designendring. I tillegg har vi gjort det enklere for gjestene dine å finne akkurat den teen de ønsker i øyeblikket.

Vårt sortiment av grønne teer har fått navnet Balance. Våre tradisjonelle svarte teer kalles Energise og våre svarte teer med frukt- og bærsmak har fått navnet Refresh. Og urteteene? De fikk navnet Relax. Sammen utgjør de vårt nye sortiment Lipton Feel Good Selection. Hvilken er din favoritt? 

Her finner du hele det nye sortimentet vårt >>

 

BALANCE - grønn te for flere vakre øyeblikk i livet.

 

ENERGISE - svarte klassikere gir mer energi og skjerper sansene

 

REFRESH - svarte teer med smaker av frukt og bær.

 

RELAX -  urte- og fruktinfusjoner uten koffein og garvesyre. (Inneholder ikke teblader fra Camellia Sinensis-planten). 

 

 

Ny pakning og nye eksponeringsmuligheter  

Både teposer, pakninger og displayløsningene har fått seg et ansiktsløft med designforandringen.

25-pakningene har gjennomgått den største forbedringen ved at du nå finner perforert åpning på to steder. Både liten trekantåpning på kortsiden på fronten samt at hele den ene oversiden enkelt kan rives av, noe som gjør at pakningen egner seg godt i skuffer og i våre nye bambusbokser som fungerer som et skuffesystem. Bambusboksene kan stables oppå hverandre, noe som gjør at du kan eksponere mange varianter på et lite område.

I tillegg har vi laget en nytt display i wellpapp, dersom du fortsatt ønsker en stående løsning, se bilde under.

Våre sorte teskrin tilbys fortsatt i tre modeller (4, 6 og 8 roms) og eksisterende teskrin passer fortsatt våre nye teposer. 

*NB! De nye pakningene passer ikke inn i eksisterende tre- og akrylstativ som mange av våre kunder har. Har du et slikt sort stativ som på bildet under, så ta kontakt med oss her!

Har du spørsmål om Lipton Feel Good Selection og hvordan designendringen påvirker deg? Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!