Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

 

Klassiker i ny lekker forpakning

Kjenner du ikke lenger igjen vårt klassiske sortiment? Ta det med ro, det er bare snakk om en etterlengtet designendring. I tillegg har vi gjort det enklere for gjestene dine å finne akkurat den teen de behøver i øyeblikket. Vårt sortiment av grønne teer kalles nå Balance. Vår tradisjonelle svarte teer kalles Energise og våre svarte teer med frukt- og bærsmak har fått navnet Refresh. Og urteteene? Jo, de fikk navnet Relax. Sammen utgjør de vårt nye sortiment Lipton Fell Good Selection. Hvilken er din favoritt?

Her finner du hele det nye sortimentet vårt >>

 

 

Balance 
– Grønne teer for flere skjønne øyeblikk i livet.

Vårt sortiment av grønne teer er nå utvidet med en ny spennende smak. Green Tea Red Berries er en frisk grønn te med fruktige toner av søte jordbær og bringebær som får en vakker frisk og lysegrønn farge ved brygging.

 

Energise
– Svarte klassikere gir alltid mer energi.  

Siste nytt blant de svarte teene er Chai, en sterk svart te som kompletteres med en herlig miks av krydder. Fargen er intens dyprød med god klarhet.

 

 

Relax
– urte- og fruktinfusjoner uten koffein og tein.  

Vårt Relax-sortiment er utvidet med ikke mindre enn tre nye smaker. Hibiscus & Passion Fruit er en frisk, fruktig og naturlig koffeinfri infusjon. Ginger & Lemon er en lett fruktig infusjon med smak av sitron og et sting av ingefær. Vår tredje nyhet – Rooibos – er en klassisk dyprød infusjon med søt ettersmak. Tre ekte herlige nyheter med andre ord.

 

 

Refresh 
– Teer med smak av frukt og bær.

Refresh er frukt- og bærelskernes førstevalg. I sortimentet inngår alt fra klassikere som Blackcurrant og Lemon, til en litt mer vågal Vanilla. Og alt i mellom disse.

Ny pakning og nye eksponeringsmuligheter  

Både teposer, pakninger og displayløsningene har fått seg et ansiktsløft med designforandringen.

25-pakningene har gjennomgått den største forbedringen ved at du nå finner perforert åpning på to steder. Både liten trekantåpning på kortsiden på fronten samt at hele den ene oversiden enkelt kan rives av, noe som gjør at pakningen egner seg godt i skuffer og i våre nye bambusbokser som fungerer som et skuffesystem. Bambusboksene kan stables oppå hverandre, noe som gjør at du kan eksponere mange varianter på et lite område.

I tillegg har vi laget en nytt display i wellpapp, dersom du fortsatt ønsker en stående løsning, se bilde under.

Våre sorte teskrin tilbys fortsatt i tre modeller (4, 6 og 8 roms) og eksisterende teskrin passer fortsatt våre nye teposer. 

*NB! De nye pakningene passer ikke inn i eksisterende tre- og akrylstativ som mange av våre kunder har. Har du et slikt stativ og ønsker nytt, så ta kontakt med oss her!

Har du spørsmål om Lipton Feel Good Selection og hvordan designendringen påvirker deg? Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!