Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

Vi starter med nummer 10 på listen og teller nedover til vårt mest populære produkt basert på antall klikk i hele 2019. Ser du et ukjent produkt på listen du kanskje vil prøve?

Nummer 10 - en karrisaus må alle ha, spesielt en som kan videreutvikles

Knorr Karrisaus 23L

En enkel og god karrisaus, som passer godt sammen med kylling, fisk og svinekjøtt. Varmestabil og egnet for kok/kjøl. Pulveret tilsettes i kokende væske. Glutenfri. Lav laktose (<1g per 100ml ferdig saus). Gir 23L ferdig saus.

Les mer...

Nummer 9 - våre fløtealternativer svikter aldri

Rama Professional Piske 30% Laktosefri 1L

Piske 30% er et laktosefritt fløtealternativ. Brukes og smaker som kremfløte, men er enklere å jobbe med pga. sin gode stabilitet i varme og kalde retter. Gir en fyldig smak og god konsistens i varme retter. Er varmestabil og tåler godt koking, alkohol og syrlige tilsetninger. Gir en luftig og god krem ved pisking, opptil 50% mer enn tradisjonell fløte. Perfekt til kaker, mousse og desserter. Finnes også i 10L BiB. Lang holdbarhet (uåpnet minst 3 mnd. på kjøl / åpnet på kjøl i 5 dager). Rama Professional Fløtealternativer er lønnsomme og gode alternativer til tradisjonell fløte. Produsert i Sverige. Het tidligere Knorr, men er fortsatt samme produkt.

Les mer...

Nummer 8 - en av våre beste fonder

Knorr Professional Fond Skalldyr 1L

Knorr Professional Skalldyrfond er laget på tradisjonell måte av 100% naturlige ingredienser. Hele reker kokes forsiktig sammen med ferske grønnsaker og urter, før fonden siles og reduseres for en perfekt smaksbalanse. Ideell basis for supper, sauser og gryteretter. Klar til bruk eller reduseres for en mer intens smak. Glutenfri.

Les mer...

Nummer 7 - tåler mye og gir et skinnende resultat

Maizena Tapioka stivelse (Fruktjevner) 2kg

Maizena Tapioka (også kalt Fruktjevner) er en modifisert stivelse spesielt utviklet for ikke å avgi smak og for å gi sauser og desserter et klart og tiltalende utseende. Stivelsen blir helt blank etter koking. Tapiokastivelse er stabil i syreholdige retter og kan både fryses og oppbevares kjølig over en lengre periode uten at den skiller seg. Glutenfri og laktosefri. Varmestabil og egnet for kok/kjøl.

Les mer...

Nummer 6 - en rasktvoksende utfordrer

Knorr Butter Chicken Paste

Knorr Butter Chicken Paste er en autentisk indisk krydderblanding i olje, som gjør det lett å lage smakfulle indiske retter med egen signatur. Butter Chicken (smørkylling), også kalt Murgh Makhani, er en av de mest populære indiske rettene, også utenfor India. Denne krydderpasten er laget av tomat, ingefær, hvitløk og en delikat blanding av krydderier. Tilsett yoghurt eller Knorr Piske (fløte) og du har en mild, autentisk Butter Chicken saus som passer alle ganer. Brukes som basis i gryteretter med kylling, men kan også brukes til veganske retter som tofu, panir eller med grønnsaker. Mild i krydderstyrke.

Les mer...

Nummer 5 - lange tradisjoner står alltid sterkt

Maille Dijon Original Sennep 865g

Tradisjonell og velsmakende original Dijon sennep med en unik glatt tekstur. En selvsagt ingrediens i enhver kokks mise en place. Maille er ekte fransk matlagingssennep fra Dijon, laget på de beste og fineste råvarer, med tradisjoner helt siden 1747.

Les mer...

Nummer 4 - en velkjent trygg favoritt

Maizena Maisstivelse 2,5kg

En ren maisstivelse som er perfekt for jevning av alle typer supper, sauser og stuinger. Glutenfri og laktosefri. Løses opp i kaldt vann før bruk. Varmestabil og egnet for kok/kjøl.

Les mer...

Nummer 3 - den femte smaken er tydeligvis ettertraktet

Knorr Umami (Allkrydder) 1kg

Knorr Umami er et krydder som inneholder laurbærblad, løk, brungul smørsopp og hvitløk, som alle er naturlig rike på umami (den femte grunnsmak). Umami har den unike egenskapen at den tilfører fyldighet samtidig som den fremhever og hever smaken i en rett. Du får raskt og enkelt en fyldig og intens umamismak - uansett hva du tilbereder.

Les mer...

Nummer 2 - tåler alt og gir masse avkastning

Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L

Piske 31% er et fløtealternativ med lav laktose. Brukes som kremfløte, men er enklere å jobbe med pga. sin gode stabilitet i varme og kalde retter. Gir en fyldig smak og god konsistens i varme retter. Er varmestabil og tåler godt koking, alkohol og syrlige tilsetninger. Gir en luftig og god krem ved pisking, opptil 50% mer enn tradisjonell fløte. Perfekt til kaker, mousse og desserter. Finnes også i 10L BiB. Lang holdbarhet (uåpnet minst 3 mnd. på kjøl / åpnet på kjøl i 5 dager). Rama Professional Fløtealternativer er lønnsomme og gode alternativer til tradisjonell fløte. Produsert i Sverige. Het tidligere Knorr, men er fortsatt samme produkt.

Les mer...

BAM! Årets mest populære produkt i 2019 holder formen leeeeenge, og sikkert plassen også!

Rama Professional Crème Dolce topping 500ml

Creme Dolce topping er enkel å dekorere med og holder formen lenge. Brukes som vanlig spraykremtopping og fungerer like bra til varme desserter som paier og kakao, som for kalde drikker, desserter, iskrem og bakverk. Med sin søte smak gir Creme Dolce det lille ekstra til dine desserter og drikker. Creme Dolce er større enn tradisjonelle varianter og finnes kun på storhusholdning, noe som gjør den svært godt egnet for profesjonelt bruk. Het tidligere Carte d'Or, men er fortsatt samme produkt med samme innhold og funksjon.

Les mer...