Kokkelandslaget tester Knorr Professional Fond & Demi Glace
- Se Eirik og Håkon fra Kokkelandslaget briljere på kjøkkenet!
En dag i juni møttes Eirik Tufte fra junior kokkelandslaget og Håkon Solbakk fra senior kokkelandslaget på et restaurantkjøkken i Oslo for å teste ut Knorr Professional Fonds og Demi Glace på kjøkkenet. I filmen under kan du se hvordan det gikk:

Oppskriftshefte Knorr Professional
Her kan du laste ned oppskriftene i pdf-fil.


Inspirerende oppskrifter med Knorr Professional
For å inspirere deg til å være kreativ og skape fantastiske retter har vi her tatt frem seks ambisiøse oppskrifter basert på Knorr Professional Fonder og Demi Glace. Oppskriftene er utviklet av vår egen kokk og fagkonsulent Simon Marling.
-
Piggvar med gulrot, hyllebomst og hummerblanquette -
Reinsdyr med rødbete, kål og jordskokker -
Oksehøyrygg med brokkoli, trøffel og oksesaus med røkt marg -
Svineribbe med løkvariasjon og yoghurtsaus -
Vårkylling med saltbakt selleri, syrlig eplepuré og morkelsaus -
Braisert viltbog med jordskokker, pære og krydret viltsaus
Det du får:
- Tilgang til gratis kokkeopplæring
- De beste oppskriftene og tipsene fra kokker over hele verden
- De nyeste kulinariske trendene
Har du allerede en konto?
Logg deg på her