Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

Som alle kokker vet, kan det være både tidkrevende og dyrt å lage sin egen fond. Samtidig kan det være en utfordring å få samme smak og kvalitet hver gang. Og blant kokker ligger det iblant en oppfatning om at skikkelige fonder må man lage selv. Knorr Professional Fonds & Demi Glace er laget på tradisjonelt vis fra bunnen av med nøye utvalgte råvarer av høyeste kvalitet. Med disse fondene får du samme høye kvalitet og gode smak på dine retter - hver gang!

Fondene er helt fri for konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, og de inneholder ingen allergener som skal deklareres (utenom krepsdyr i skalldyrfonden). Alt avfall blir selvsagt resirkulert til biobrensel og kompost for å sikre en mest mulig bærekraftig syklus.

Ved å velge Knorr Professional Fond & Demi Glace kan kokker spare både tid og penger, sammenlignet med å lage fond fra bunnen av selv, samtidig som de kan bidra til en mer bærekraftig matindustri. Sjekk selv hvor mye du sparer ved å bytte til våre fonder i Fondkalkulatoren.

Knorr Professional Demi Glace

Dyp og ren kjøttsmak, litt syre. Naturlig sødme. Finnes også i 5 liter.

Knorr Professional Fond Skalldyr

Fantastisk skalldyrsmak med hummer i oppskriften.

Knorr Professional Fond Kylling

God smak av kylling og akkurat nok syre og smak fra tomat. Tatt ut tomat, persille, purre og timian.

Knorr Professional Fond Kalv

Ren, herlig smak av kalv.

Knorr Professional Fond Vilt

God viltsmak.

Knorr Professional Fond Okse

God, ren smak av okse.

Se hvordan vi lager Knorr Professional Fond & Demi Glace

Nysgjerrig på hvordan vi lager våre fonder fra Knorr Professional? Se filmen, så får du svaret.

Anbefalt av de norske kokkelandslagene og NKL

Knorr Professional Fonds & Demi Glace er anbefalt av de norske kokkelandslagene og Norges Kokkemesteres Landsforening. I tillegg er flere av variantene utviklet i samarbeid med de danske, svenske og finske kokkelandslagene.

 

 

Hva kjennetegner en god fond?

Hør det danske kokkelandslaget snakke om hvilke kvaliteter de ønsker ved en god fond: