Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

Knorr Professional Fonds & Demi Glace er laget på tradisjonelt vis fra bunnen av med nøye utvalgte råvarer av høyeste kvalitet. Med disse fondene får du samme høye kvalitet og gode smak på dine retter - hver gang!

Som alle kokker vet, kan det være både tidkrevende og dyrt å lage sin egen fond. Samtidig kan det være en utfordring å få samme smak og kvalitet hver gang. Og blant kokker ligger det iblant en oppfatning om at skikkelige fonder må man lage selv.

Alt dette har kokkene hos oss tatt hensyn til når de utviklet serien Knorr Professional Fonds & Demi Glace. Ved å kun bruke nøye utvalgte råvarer av høyeste kvalitet og lage fondene på tradisjonelt vis fra bunnen av, har vi klart å lage en serie fonder av høy kvalitet med intense og ekte smaker.

 

Se hvordan vi lager Knorr Professional Fond & Demi Glace

 

Fonder laget fra bunnen av

Fondene lages fra bunnen av, akkurat slik du selv ville ha laget dem. Kjøttfulle kraftbein brunes før de kokes forsiktig sammen med friske grønnsaker. Deretter siles og reduseres den til en perfekt smaksbalansert fond.

Fondene er helt fri for konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, og de inneholder ingen allergener som skal deklareres (utenom krepsdyr i skalldyrfonden). Alt avfall blir selvsagt resirkulert til biobrensel og kompost for å sikre en mest mulig bærekraftig syklus.

Ved å velge Knorr Professional Fond & Demi Glace kan kokker spare både tid og penger, sammenlignet med å lage fond fra bunnen av selv, samtidig som de kan bidra til en mer bærekraftig matindustri.

Sjekk selv hvor mye du sparer ved å bytte til våre fonder i FONDKALKULATOREN!

 

Anbefalt av de norske kokkelandslagene og NKL

Knorr Professional Fonds & Demi Glace er anbefalt av de norske kokkelandslagene og Norges Kokkemesteres Landsforening. I tillegg er flere av variantene utviklet i samarbeid med de danske, svenske og finske kokkelandslagene.

 

 

Hva kjennetegner en god fond?

Hør det danske kokkelandslaget snakke om hvilke kvaliteter de ønsker ved en god fond:

 

En suksesshistorie – relansert i 2017

Serien ble første gang lansert i 2012, og ble raskt en suksess blant kokker rundt om i Norden. Nå fikk man endelig tak i rene og gode fonder som var laget fra bunnen av, akkurat slik som man ville ha laget dem selv. Men med den ekstra fordelen at man nå fikk samme smak og kvalitet hver gang, noe som kan variere når man lager dem fra bunnen av selv, basert på råvarenes kvalitet, sesong og smak.

Men å hvile på laurbærene har aldri vært noe alternativ for kokkene hos oss, som stadig ser etter utviklingsmuligheter for serien. Så på slutten av 2017 ble serien relansert, etter at hver lille ingrediens ble snudd og vendt igjen, for å virkelig få frem den dype og rene smaken av hovedråvaren. Og for å hjelpe til med dette fikk vi bistand av noen som vet godt hva man trenger i et restaurantkjøkken, nemlig det svenske kokkelandslaget. Resultatet? Fem virkelig gode fonder og en demi glace som smaker akkurat som du hadde gjort dem selv.

 

Smakfulle forbedringer:

 

  • Knorr Professional Fond SkalldyrEnda mer og bedre skalldyrsmak med hummer i oppskriften. Bredere anvendelsesområde siden timian, fennikelfrø og rosmarin er tatt ut.
  • Knorr Professional Fond ViltMer viltsmak, mindre bitterhet, syre og smak av einebær. Tatt ut selleri, sopp, hvitløk, timian og rosmarin.