Livet er for kort til å kjede seg! Derfor har vi bestemt at hele 2018 skal stå i feiringens tegn. Ingen høytid er for stor, liten, lokal eller fjern til å feires, tvert i mot. Det finnes alltid en anledning til å møtes og dele fine opplevelser og – ikke minst – spise god mat. For er vi noen ganger litt ekstra opptatt av hva vi spiser, er det nettopp når det trommes inn til fest.

 

Bli med til Sør-Korea, Russland og Tyskland

I løpet av året retter vi søkelyset litt ekstra mot noen av de store folkfestene i Sør-Korea, Russland og München. I forbindelse med disse arrangementene vil vi tilby mange morsomme aktiviteter, spennende konkurranser, nyttige tips, inspirerende oppskrifter og artige pynteløsninger som får deg og gjestene dine til å føle seg litt nærmere festens episenter.

 

Hver dag er en fest

I tillegg til alle store begivenheter, finnes det mange andre morsomme dager som du kanskje vil gi oppmerksomhet. Du finner alltid en anledning til å feire med hjelp av vår "Celebration Calendar". Kalenderen viser hvilke høytider som finnes rett rundt hjørnet så du kan velge hvilke du ønsker å sette fokus på hos deg.

Snart kan du også besøke vår idébank hvor vi samler materiell som du kan bruke i din egen markedsføring. I idébanken får du også nyttige tips om hvordan du kan snakke med eksisterende og potensielle gjester i sosiale medier.

Se filmen under, åpne alle sanser og kom i festhumør, for nå drar vi snart til Sør-Korea!

Always a Reason To Celebrate

01:01

 

Sniktitt på oppskrifter til olympiske leker i Sør-Korea

Her er en liten forsmak på et utvalg av oppskrifter fra Sør-Korea.

Se kommende høydtidsdager i Celebration Calendar!

Det finnes alltid en anledning til å feire det gode i livet. Klikk på kalenderen for å se hvilke høytider som venter rundt hjørnet. Så kan du velge hvilke dager du ønsker å sette litt ekstra fokus på hos deg!

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny