Menu

Med en hjemmelaget smak og umiskjennelig fyldig og myk konsistens, er det ikke rart at HELLMANN’S har vært favoritten blant kokker i mer enn hundre år. Men så tar vi heller ingen snarveier. Vi sørger for å kun bruke de beste råvarene, i dobbel forstand. Så langt som mulig bruker vi bærekraftige ingredienser, og vi prøver alltid å finne nye måter å minimere vår miljøpåvirkning på. Og vi benytter selvsagt kun egg fra frittgående høns. Dette er slik ekte majones skal smake - så enkelt, så godt og så Hellmann’s!

 

 

Like allsidige som kremete

  • HELLMANN’S Real Majones - ekte kvalitetsmajones og lages kun på de beste råvarene; egg fra frittgående høns, bærekraftig olje og eddik. Den har en delikat og balansert smak av sennep, og en lys og frisk farge. Den avgir ikke væske og er like god naturell som smaksatt med ditt favorittkrydder. Ideell for salatblandinger, dipper, kalde sauser og til smørbrød og bagetter. Og som en ekstra fordel er den rik på Omega 3. 
  • Finnes både i 10 kg bøtte og i 2L plastglass
  • HELLMANN’S Extra Thick Majones - en tykk majones med ekstra god funksjonalitet. Den binder mye væske og tåler røff behandling som pisking og miksing. På smørbrød og bagetter beskyttes brød og pålegg mot fuktighet, og dermed bevares friskheten ekstra lenge. Den er ideell for de som ønsker å smaksette majonesen og er optimal for salatblandinger, slik som potetsalat og coleslaw. Finnes i 5 kg bøtte.

 

Bærekraftig majones

At god mat må lages av de beste ingredisensene, er vel ingen nyhet. Derfor lager vi våre produkter med så enkle og naturlige ingredienser som mulig, samtidig som vi sørger for at råvarene produseres på en bærekraftig måte.

 

100% egg fra frittgående høner

I dag kommer faktisk hundre prosent av eggene vi bruker i våre majoneser fra frittgående høner. Det gir en påtagelig forskjell for livskvaliteten for millioner av høner - og millioner av glassbeholdere med HELLMANN’S. 

 

Bærekraftig dyrket rapsolje

Som kokk vil du selvfølgelig at maten du lager skal smake så mye som mulig, uten at det går på bekostning av planeten vår. Derfor kjøper vi bare olje laget av bærekraftig dyrket raps.

 

Raske tips på HELLMANN'S Majones

  • Røkt kyllingsalat med estragon - Skjær røkt kylling i små biter og bland med ternet sylteagurk, hakkede sjalottløk og smaksett med Knorr Estragon Puré. Bind røren sammen med HELLMANN'S Real Majones.
  • Cæsar Dressing - Bland ansjos, kapers, revet parmesan, hvitløk og litt rødvinseddik i en blender. Tilsett HELLMANN'S Real Majones og avslutt med finhakket gressløk.
  • Trøffelkrem - Kok noen mandelpoteter med skallet på, bryt dem i to når de er ferdigkokt og legg dem i en blender. Tilsett litt sitronsaft og trøffelolje, miks kremen glatt og vend den ned i HELLMANN'S Real Majones.
  • Coleslaw på fennikel - Gjør din favorittoppskrift for coleslaw, men erstatt kål med fennikel og bruk HELLMANN'S Extra Thick Majones for ekstra holdbarhet og konsistens.
  • Dressing til hjemmelagde hamburgere - Riv vellagret gulost og bland den ned i HELLMANN'S Extra Thick Majones sammen med søt chili, piemento, Maille Dijonsennep og Knorr Fraiche. Krydre med salt og pepper.
  • Hvitløksdressing - Rist litt Knorr Hvitløk Puré til en gyllenbrun farge, tilsett noen dråper sitronsaft og bland ned i HELLMANN'S Extra Thick Majones. Spe med kulturmelk og avslutt med hakket persille.

 

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny