Med en hjemmelaget smak og umiskjennelig fyldig og myk tekstur, er det ikke rart at HELLMANN’S har vært utrolig populær i mer enn hundre år. Men så tar vi heller ingen snarveier, men sørger for å bruke gode råvarer i dobbel forstand. Så langt som mulig bruker vi ingredienser som fremmer en bærekraftig utvikling og vi prøver alltid å finne nye måter å minimere miljøpåvirkningen vår.

Kremete Potetsalat med urtestekt kalveroastbiff

Kremete Potetsalat med urtestekt kalveroastbiff

Tynt skivet kalveroastbiff og en kremete potetsalat med stekt spisskål som toppes med sprø reddiker og frisk vårløk, høres det godt ut? Det er det også.

  • 1 kg kalvelår
  • 5 g fersk timian, hakket
  • 5 g fersk rosmarin, hakket
  • 2 stk hvitløksfedd, most
  • Salt
  • Nymalt sortpepper
  • 2 ss matolje
  • 1 kg kokt nypoteter, med skall
  • 2 dl Hellmann’s Real Majones
  • 2 dl rømme
  • 3 ss dijonsennep
  • 2 ss revet pepperrot
  • 1 ss Maille Hvitvinseddik
  • 300 g spisskål 
  • 200 g agurk
  • 100 g reddiker
  • 100 g salatløk
  • 20 g ferske urter, f.eks. blomsterkarse, gressløk, basilikum  
  • Salt
  • Nymalt sortpepper

Slik gjør du

  1. Gni inn låret med urter, salt og pepper. Brun kjøttet gyllenbrunt i olje sammen med hvitløken. Stek ferdig i ovnen på 125* til 45-56 grader kjernetemperatur. La hvile i minst 2 timer.  
  2. Skjær i tynne skiver og legg på et fat.  
  3. Skjær spisskålen i store biter. Grill eller stek uten fett på høy varme til kålen er «brent».
  4. Skjær salatløken og reddikene i tynne skiver. Skrell og fjern frøene på agurken, og skjær i 1. cm store skiver.
  5. Bland majones, rømme, sennep og eddik. Smak til med salt og pepper.
  6. Skjær potetene i ca. 1,5 cm tykke skiver. Bland med sausen, agurk og spisskål. Topp salaten med salatløk, reddiker og valgfrie ferske urter.
Nordisk Sommerceviche

Nordisk Sommerceviche

En frisk og fresh rett som lyser opp på sommerbordet! Kombinerer nordiske sommersmaker med alt det gode som vi ellers forbinder med en fantastisk god ceviche.

  • 500 g håndpillede reker  
  • 500 g saltet eller kaldrøkt laks, hel bit
  • 300 g agurk
  • 2 stk avokado, modne
  • 2 stk rødløk, skrellet
  • 10 g plukket dill
  • 10 g plukket basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 3 ss limejuice
  • 30 g pepperrot
  • 50 g syltet jalapeno, i skiver
  • 100 g krutonger
  • 200 g aioli (se oppskrift under)

Slik gjør du:

  1. Skrell og fjern frøene på agurken, og skjær den i ca. 1 cm store biter. Del rødløken og skjær i tynne skiver. Del og grav ut avokadoen, og del i mindre biter. Skjær den saltede laksen i terninger, ca. 1 x 1 cm store.
  2. Bland laks, grønnsaker, løk og jalapeno med olivenolje og limejuice. Salte og pepre.
  3. Legg opp cevichen på et stort fat. Fordel aiolien over salaten, riv over pepperrot og avslutt med urter og brødkrutonger.  

Aioli

  • 2 dl Hellmanns Extra Thick
  • 3 stk hvitløksfedd, finrevet
  • 1 ts hot sauce, f.eks. tabasco
  • 1 ss sitronjuice
  • Salt
  • Nymalt sortpepper
Mini Jordbærkake

Mini Jordbærkake

En herlig sommerdrøm i miniformat med alt man kan ønske seg på en og samme gang i form av jordbær, fløte og sprø marengs. Vær så god og nyt!

  1. 2 stk kakebunner, bakt i former
  2. 500 g Carte D’ors vaniljekrem, følg anvisningen
  3. 1 liter pisket fløte  
  4. 300 g jordbærsyltetøy
  5. 500 g ferske jordbær ca. 30 stk  
  6. 100 g marengs
  7. 20 g frysetørkede jordbær eller bringebær

Slik gjør du

  1. Stans ut 20 sirkler av kakebunnene. Kakene skal være ca. 6 cm i diameter.  
  2. Fordel vaniljekrem og syltetøy på 10 av sirklene og legg resten av sirklene på toppen.
  3. Dekk hver kake med kremfløte. Ta resten av kremen i en kremsprøyte.
  4. Del jordbærene og fordel de på kakene. Topp kakene med resten av kremen. Smuldre over marengs og frysetørkede jordbær.

Nå i 2-liters bøtte!

Vår nye 2-liters forpakning for HELLMANN’S Real Majones er vårt siste eksempel på endringer vi har gjort for miljøet. Den inneholder 24 % mindre plast enn før, og vi har også gitt den en bredere åpning som ikke bare gjør det lettere og mindre klissete å ta majonesen ut av beholderen, men det blir også mindre matsvinn! Små endringer som til syvende og sist likevel utgjør en stor forskjell for både deg som kokk og moder jord.

  • Ny 2-litersforpakning med 24 % mindre plast
  • Bredere åpning for enklere og mindre klissete matlaging
  • Enklere å få tilgang til majonesen = mindre matsvinn  
  • Stablebare bøtter = enklere oppbevaring

Like allsidig som kremete

HELLMANN’S Real Majones passer i de fleste retter og sammenhenger. Blir ikke rennende og er like god naturell som smaksatt med dine favorittkrydder. HELLMANN’S Majones Extra Thick har en ekstra tykk konsistens som gjør at den passer spesielt godt i dippsauser, fyll og til å smøre direkte på sandwicher.

Tips! Feel free to reuse! Gjenbruk forpakningene våre før du resirkulerer dem! Bøttene kan brukes til alt fra rester, sleiver og alt imellom!

Reduser svinnet med riktig mengde majones

Behovet for majones er forskjellig avheng av kontekst, meny, trender og sesong, derfor kommer våre majoneser i både litt mindre og veldig store forpakninger. På denne måten kan du slippe unødvendig svinn. HELLMANN’S Real Majones 79 % kommer i både 10- og 2-liters forpakninger. HELLMANN’S Majones Extra Thick kommer i forpakninger på 5 kilo.

100% egg fra frittgående høner  

At god mat må lages av de beste ingrediensene, er neppe noen nyhet. Derfor lager vi våre produkter med så enkle og naturlige ingredienser som mulig, samtidig som vi sørger for at råvarene produseres på en bærekraftig måte. I dag kommer faktisk hundre prosent av eggene vi bruker i majonesene våre fra frittgående høner. Det utgjør en betydelig forskjell for livskvaliteten til millioner av høner - og millioner av forpakninger med HELLMANN'S.

Olje av bærekraftig dyrket raps  

Som kokk vil du selvfølgelig at maten din skal smake så mye som mulig, men ikke på bekostning av planeten vår. Derfor kjøper vi bare olje laget av bærekraftig dyrket raps.

Gode spørsmål og myke svar om HELLMANN’S REAL Majones!

Spørsmål: Hva er endret med den nye 2-liters forpakningen?

Svar: Vi har gått fra krukke til bøtte, noe som betyr 24 % mindre plastbruk, en ny bredere åpning som gjør det enklere å ta og håndtere majonesen uten søl, og tilgang til all majonesen, som igjen fører til mindre matsvinn.  

Spørsmål: Er det flere fordeler med den nye HELLMANN’S-forpakningen?

Svar: Ja! Den er enklere å stable og oppbevare i både butikker og kjøleskapshyller.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny