Menu

Med en hjemmelaget smak og umiskjennelig fyldig og myk tekstur, er det ikke rart at HELLMANN’S har vært utrolig populær i mer enn hundre år. Men så tar vi heller ingen snarveier, men sørger for å bruke gode råvarer i dobbel forstand. Så langt som mulig bruker vi ingredienser som fremmer en bærekraftig utvikling og vi prøver alltid å finne nye måter å minimere miljøpåvirkningen vår.

Hellmann's dressinger

Hellmann's dressinger

Disse enkle 1-2-3 dippene med Hellmann’s som base er enkle å lage, men har den samme gode smaken som om du hadde laget majonesen fra bunnen av.

Last ned folderen!
Kremete Potetsalat med urtestekt kalveroastbiff

Kremete Potetsalat med urtestekt kalveroastbiff

Tynt skivet kalveroastbiff og en kremete potetsalat med stekt spisskål som toppes med sprø reddiker og frisk vårløk, høres det godt ut? Det er det også.

  • 1 kg kalvelår
  • 5 g fersk timian, hakket
  • 5 g fersk rosmarin, hakket
  • 2 stk hvitløksfedd, most
  • Salt
  • Nymalt sortpepper
  • 2 ss matolje
  • 1 kg kokt nypoteter, med skall
  • 2 dl Hellmann’s Real Majones
  • 2 dl rømme
  • 3 ss dijonsennep
  • 2 ss revet pepperrot
  • 1 ss Maille Hvitvinseddik
  • 300 g spisskål 
  • 200 g agurk
  • 100 g reddiker
  • 100 g salatløk
  • 20 g ferske urter, f.eks. blomsterkarse, gressløk, basilikum  
  • Salt
  • Nymalt sortpepper

Slik gjør du

  1. Gni inn låret med urter, salt og pepper. Brun kjøttet gyllenbrunt i olje sammen med hvitløken. Stek ferdig i ovnen på 125* til 45-56 grader kjernetemperatur. La hvile i minst 2 timer.  
  2. Skjær i tynne skiver og legg på et fat.  
  3. Skjær spisskålen i store biter. Grill eller stek uten fett på høy varme til kålen er «brent».
  4. Skjær salatløken og reddikene i tynne skiver. Skrell og fjern frøene på agurken, og skjær i 1. cm store skiver.
  5. Bland majones, rømme, sennep og eddik. Smak til med salt og pepper.
  6. Skjær potetene i ca. 1,5 cm tykke skiver. Bland med sausen, agurk og spisskål. Topp salaten med salatløk, reddiker og valgfrie ferske urter.
Nordisk Sommerceviche

Nordisk Sommerceviche

En frisk og fresh rett som lyser opp på sommerbordet! Kombinerer nordiske sommersmaker med alt det gode som vi ellers forbinder med en fantastisk god ceviche.

  • 500 g håndpillede reker  
  • 500 g saltet eller kaldrøkt laks, hel bit
  • 300 g agurk
  • 2 stk avokado, modne
  • 2 stk rødløk, skrellet
  • 10 g plukket dill
  • 10 g plukket basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 3 ss limejuice
  • 30 g pepperrot
  • 50 g syltet jalapeno, i skiver
  • 100 g krutonger
  • 200 g aioli (se oppskrift under)

Slik gjør du:

  1. Skrell og fjern frøene på agurken, og skjær den i ca. 1 cm store biter. Del rødløken og skjær i tynne skiver. Del og grav ut avokadoen, og del i mindre biter. Skjær den saltede laksen i terninger, ca. 1 x 1 cm store.
  2. Bland laks, grønnsaker, løk og jalapeno med olivenolje og limejuice. Salte og pepre.
  3. Legg opp cevichen på et stort fat. Fordel aiolien over salaten, riv over pepperrot og avslutt med urter og brødkrutonger.  

Aioli

  • 2 dl Hellmanns Extra Thick
  • 3 stk hvitløksfedd, finrevet
  • 1 ts hot sauce, f.eks. tabasco
  • 1 ss sitronjuice
  • Salt
  • Nymalt sortpepper
Mini Jordbærkake

Mini Jordbærkake

En herlig sommerdrøm i miniformat med alt man kan ønske seg på en og samme gang i form av jordbær, fløte og sprø marengs. Vær så god og nyt!

  1. 2 stk kakebunner, bakt i former
  2. 500 g Carte D’ors vaniljekrem, følg anvisningen
  3. 1 liter pisket fløte  
  4. 300 g jordbærsyltetøy
  5. 500 g ferske jordbær ca. 30 stk  
  6. 100 g marengs
  7. 20 g frysetørkede jordbær eller bringebær

Slik gjør du

  1. Stans ut 20 sirkler av kakebunnene. Kakene skal være ca. 6 cm i diameter.  
  2. Fordel vaniljekrem og syltetøy på 10 av sirklene og legg resten av sirklene på toppen.
  3. Dekk hver kake med kremfløte. Ta resten av kremen i en kremsprøyte.
  4. Del jordbærene og fordel de på kakene. Topp kakene med resten av kremen. Smuldre over marengs og frysetørkede jordbær.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny