Menu

Ingredienser

+

Kimchi-majones

Syltet jalapeño og rødløk

Sesamagurk

  • Agurk, tynt høvlet 100.0 g
  • Salt 4.0 g
  • røde chiliflak, tørre 2.0 g
  • Sesamolje 20.0 ml
  • Sesamfrø, ristede 15.0 g

Burgere


Målet med denne oppskriften er ikke å erstatte, men heller å overgå kjøtt. Denne "korean style" burger serveres med kimchi-majones, syltet jalapeño og rødløk, samt sesamagurk.

...

Fremgangsmåte

  1. Kimchi-majones

    Bland sammen alle ingrediensene og la stå kjølig
  2. Syltet jalapeño og rødløk

    Kok opp eddik, sukker, salt og vann, og avkjøl. Legg rødløk og jalapeño i separate glass og dekk med laken og lokk. Sett i kjøleskapet i 24 timer før bruk.
  3. Sesamagurk

    Bland agurkskivene med salt. La skivene hvile i en sil i 10 minutter for å renne av overflødig vann, og bland sammen med resten av ingrediensene. Mariner i minst 1 time
  4. Burgere

    Friter NoChicken burgerne og serveri brød med tilbehørene
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny