Menu

Ingredienser

+

Plantebasert Luksus-karbonade

Soppkremsaus

Bjørnekjeksolje

  • bjørnekjeks 100.0 g
  • spinat 50.0 g
  • Rapsolje 200.0 ml

Sopp"duxelles"

Crudité-salat

  • gulrøtter (lilla) 4.0 n/a
  • små rødløk 4.0 n/a

Sennepsfrølake

Broccolini med sennepsfrø

  • Sennepsfrø 30.0 g
  • blansjerte broccolini 8.0 n/a
  • HELLMANN'S Majones Ekte 2L 100.0 g
  • Blomster, urter og karse

...

Fremgangsmåte

  1. Plantebasert Luksus-karbonade

    • Tin Raw noBeef brugers og legg de sammen med krydder og soppulver i en foodprosessor, miks til en jevn masse .
    • Tilsett Rama Piske gradvis mens du blander på full styrke. La blandingen avkjøles i ti minutter. Form deigen til 50 gram store biffer med en rund metallform. Paner dem i brødsmuler.
    • Stek biffene gyldne på begge sider i rikelig med olje i en varm panne. Fullfør stekingen i ovnen til indre temperatur når 72 °C.
  2. Soppkremsaus

    • Stek gjæren i ovnen på 130 °C i en time. La gjæren avkjøles til romtemperatur og mal den til pulver. Kok opp melk, Knorr soppfondkonsentrat og sukker. Smak til med sitronsaft og det malte gjærpulveret.
    • Pynt sausen med bjørnekjeksolje før servering.

      Merkl: Denne oppskriften inneholder melkeprodukter.
  3. Bjørnekjeksolje

    • Bland alle ingrediensene i en Thermomix ved 90 grader i åtte minutter og sil oljen.
  4. Sopp"duxelles"

    • Finhakk sjampinjongene og skjær sjalottløkene i små terninger.
    • Smelt smøret og surr sjalottløkene til de er myke. Tilsett soppene og stek til de er klare.
    • Tilsett portvin og Maille sherryeddik, og la det koke til det meste av væsken har fordampet.
    • Til slutt, tilsett Knorr soppfond, Rama Piske og timianblader.
    • La sausen koke til det gjenstår omtrent 1/3 av væsken eller til den er redusert til ønsket konsistens.
    • Smak til med salt og nykvernet pepper.
    Merk: Denne oppskriften inneholder melkeprodukter.
  5. Crudité-salat

    • Sylt gulrot i 2 % saltlake i 7-10 dager
    • Sylt rødløk i eddiklake i 1–2 dager
    • Bland alle ingrediensene sammen.
    • Prøv alltid å bruke sesongens råvarer, det meste går å syltes
    Vær oppmerksom på tilberedningstiden (7-10 dager).
  6. Sennepsfrølake

    • Bland alle ingrediensene til laken i en kjele og kok opp.
    • La det småkoke i omtrent 30 minutter.
    • Sil ut urter og krydder

  7. Broccolini med sennepsfrø

    • Bland sennepsfrøene med laken (se oppskrift på lake overfor) og la det småkoke i ca. 12 minutter på svak varme.
    • La det avkjøles og sil ut sennepsfrøene.
    • Dypp brokkolinien først i majonesen og deretter i syltede sennepsfrø.
    Start med å lage "Sennepsfrølake" før du går videre til denne oppskriften
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny