Menu

Ingredienser

+

Bakt sellerirot

  • Sellerirot 250.0 g
  • Olje, nøytral 10.0 ml

Pesto

  • Grønnkål 50.0 g
  • Olje, nøytral 1.5 dl
  • Gresskarkjerner 50.0 g
  • Parmesanost, revet 50.0 g

Garnering


Å si nei til en god pizza er vanskelig. Å si nei til denne pizzaen er nesten umulig. Bruk de kålsortene du har tilgjengelig og server enten som en snacks, forrett eller hovedrett.

...

Fremgangsmåte

  1. Bakt sellerirot

    1. Gni inn selleriroten med olje og bak i ovnen på 230 grader i 20 minutter. Senk temperaturen til 150 grader og bak til kjernetemperaturen viser 85 grader.
    2. Ta ut selleriroten av ovnen og skjær den i mindre biter. Salte og pepre.
  2. Pesto

    1. Bland grønnkål, olje, parmesan og gresskarkjerner til pestoen.
  3. Garnering

    1. Stek sopp og løk og smak til med salt.
    2. Smak til fraiche med krydderpasta etter ønsket styrke.
    3. Smør fraichen på pizzadeigen og topp med ost. Stek i ovnen på 230 grader i ca. 10 min.
    4. Topp pizzaen med nystekt sopp og løk, bakt sellerirot og pesto. Avslutt med å garnere pizzaen med blandet kål.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny