Menu

Ingredienser

+

Slik gjør du

Grillet hvitløksmajones

Slik gjør du

  • Hele Poteter Av En Robust Variant
  • Hele Søte Løk

Deilige spyd med “no chicken chunks”. Disse vil bli stor suksess både for de som liker kjøtt og de som er vegetarianere.

...

Fremgangsmåte

  1. Slik gjør du

    • Bland alle ingrediensene til marinaden.
    • Tilsett No Chicken Chunks i marinaden. Marineres over natten.
    • Løft No Chicken Chunks ut av marinaden. Ta vare på marinaden til senere.
    • Sett No Chicken Chunks på grillspyd.
    • Grill med kull for å få en godt grillet overflate.
    • Pensle resten av marinaden på bitene.
  2. Grillet hvitløksmajones

    • Skjær av toppen av hvitløkene. Legg hvitløkene i en god mengde olje. Legg hvitløkene på indirekte varme på grillen. Grill til hvitløkene er myke og gyllenbrune over hele. Klem de myke bitene ut av skallet.  
    • Rør de ristede hvitløksfeddene med Rama piske til en jevn blanding.
    • Røres så sammen med majones og aromasalt til en jevn blanding
  3. Slik gjør du

    • Grill poteter og løk på indirekte varme. Løken kan gjerne være helt gjennomstekt.
    • Serveres ved å dele de overstekte løkene i to.
    • Trykk eller mos de hele potetene flate og grill over åpen flamme for å få en deilig brun sprø overflate.
    • Avslutt med grillet hvitløksmajones og hakket persille
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny