Menu

Ingredienser

+

Laks

  • Laksefilet 1.4 kg
  • Salt Og Pepper

Skagenrøre


Skagenrøre kjenner de fleste, men med Hellmann's Professional kan du lage en varm skagenrøre! Hellmann's professional skiller seg ikke i varme matretter og går fint å gratinere, som her på laks. Prøv denne nordiske klassiker med en vri.

...

Fremgangsmåte

  1. Laks

    Legg laksefileten med skinnsiden ned i en ildfast form. Dryss over med litt salt og pepper
  2. Skagenrøre

    Bland sammen Rama fraiche med Hellmann's professional i en bolle og legg i rekene og revet ost.
    Hakk dill og rødløk fint og bland inn. Press i litt sitron og ha i sitronzest. Smak til med salt og pepper, og eventuelt litt pepperrot. Fordel skagenrøren over fisken og stek i ovn, på 175 ˚ C i ca 20 minutter, eller til at laksen har en kjernetemperatur på ca 55˚ C.

Pynt

Pynt med ørretrogn og litt ferske reker og urter


Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny