Menu

Ingredienser

+

Brokkoli og gresskarsalat:

  • Brokkoli 400.0 g
  • Butternut-gresskar, i biter 0.8 kg
  • Sellerirot 300.0 g
  • Eddik 12% 50.0 g
  • Sukker 100.0 g
  • Vann 1.5 dl
  • Grønnkål 100.0 g
  • Mathvete 400.0 g
  • Gresskarkjerner 50.0 g

Dressing:


Hele brokkolien brukes, til og med stammen i denne retten. Syltet sellerirot tilfører syre. Ristede gresskarfrø tilfører sprøhet.

...

Fremgangsmåte

  1. Brokkoli og gresskarsalat:

    1. Skjær av bukettene på brokkolien og kok disse. Høvle stammen tynt.
    2. Fjern skallet og skjær gresskaret i biter, og kok disse.
    3. Ta av skallet på selleriroten og riv med et grovt rivjern.
    4. Kok en syltelake av eddik, sukker og vann og hell over selleriroten.
    5. Riv grønnkålen i småbiter.
    6. Kok mathveten i henhold til forpakningen.
    7. Rist gresskarfrøene.
  2. Dressing:

    1. Bland sennep, Citrus Vinaigrette og rapsolje.
    2. Bland dressingen med salatingrediensene.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny